Obedové menu Reštaurácia ULITA


Stravná jednotka: 7,30/polievka+hlavné jedlo/cena za rozvoz 0,80, Biznis menu: 11,90- €

Rozvoz jedál od 10:00 - 13:00 hodiny ,



Reštaurácia otvorená od 10.30 - 14.00 hod

Každý deň je možné objednať si na menu vyprážaný bravčový alebo kurací rezeň s prílohou podľa aktuálnej ponuky. 




Tel.č.: 0918 102 022

 PONDELOK  21.04.2025

Veľkonočný pondelok, sviatok, zatvorené

 

Hlavné jedlá

 

 

 

UTOROK  22.04.2025

Polievka frankfurtská s párkom

Slepačí vývar s rezancami

Hlavné jedlá

120gr Bravčová panenka na dusenej zelenine, 180gr ryža

Paccheri v rajčinovej omáčke s mozzarellou a prosciutom

150gr Pikantné býčie žľazy, 180gr ryža, 100gr čalamáda

 

Biznis menu

 

STREDA 23.04.2025

Polievka šampiňónová krémová

Slepačí vývar s rezancami

Hlavné jedlá

120gr Plnené bravčové karé (praženicou), 200gr zemiaková kaša, 100gr kapustový šalát

120gr Kurací steak , papriková omáčka, 180gr ryža, 100gr šalát 

120gr Rybí filet na grilovanej zelenine, 150gr kuskus

350gr Miešaný zeleninový šalát s grilovanými kuracími krídelkami, dressing, toast

Biznis menu

250gr Hamburger s trhaným bravčovým mäsom, 150gr hraniolky

ŠTVRTOK  17.04.2025

Polievka kapustová

Slepačí vývar s rezancami

Hlavné jedlá

  1. 120fr Hovädzie varené mäso, chrenová omáčka, 180gr cestovina
  2. 120gr Kurací steak , papriková omáčka, 180gr ryža, 100gr šalát 
  3. 350gr Domáce zemiakové šúľance s posýpkou (orechy/mak), preliate maslom 
  4. 350gr Taliansky ryžový šalát ( biely jogurt, tuniak, olivy, cherry paradajky, bazalka)

Biznis menu

  1. 250gr Hamburger s trhaným bravčovým mäsom, 150gr hraniolky

PIATOK 25.04.2025


Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami 

Hlavné jedlá

120gr Vyprážaný kurací gordon blue, 180gr ryža, 100gr šalát

200gr Zemiaková placka s kyslou kapustou a 120gr bravčovou panenkou

200gr Zapekaná cuketa (lúpané paradajky, balkánsky syr, Volovec), 200gr varené zemiaky

Biznis menu

250gr Hamburger s trhaným bravčovým mäsom, 150gr hraniolky